Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
#6237 IGBT 200

Zvárací invertor IGBT-200N

Solution
08081-10
Ihneď k odberu
269,00 €
S DPH

Popis

Solution IGBT 200 je digitálny zvárací invertor novej generácie robený IGBT technológiou. Určený pre zváranie jednosmerným prúdom obalenými elektródami a metódou TIG Lift - Arc. Je veľmi spoľahlivý. Má malú váhu, malé rozmery, jednoduché ovládanie, jednoduchú reguláciu a nízku spotrebu elektrickej energie. Pre svoj vysoký zaťažovateľ bezproblémovo zvára elektródou pr.4,0 mm.

Vlastnosti a vybavenie: zariadenie zvára rutilovými, bázickými, inoxovými, liatinovými a hliníkovými elektródami. Má výborné zváracie vlastnosti, automatickú tepelnú ochranu proti preťaženiu so svetelnou signalizáciou a prepäťovú ochranu. Je vybavené funkciami:

HOT START - jednoduché zapálenie oblúka

ARC FORCE - optimalizuje stabilné horenie oblúka

ANTI STICK - proti pritaveniu elektródy

Použitie : pokrýva väčšinu zváracích požiadaviek pre ľahké a stredne ťažké zváracie práce, profesionálne a hobby, preto je jedno z najrozšírenejších na trhu. Má široké použitie v sektoroch strojárstvo, stavebníctvo, poľnohospodárstvo a inštalatérstvo, v dielňach, na údržbe i na montáži. Pre nízku spotrebu elektrickej energie a možnosť pripojenia na domáce zásuvkové obvody je vhodné i na vykonávanie domácich prác typu :"Urob si sám."

BONUS NAVYŠE:

    3 metrový kábel s držiakom elektród
    3 metrový kábel s uzemňovacou svorkou
    štít
    kladivko/kefa
    balíček rutilových elektród
    balíček bázických elektród
    návod na obsluhu v slovenčine

 

Detaily produktu

1 Položka

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Podobné produkty

#2287 igbt 160
Available
Zváračky a invertory

Digitálny zvárací invertor IGBT 160 s príslušenstvom

Solution
08081-8
219,00 €
Solution IGBT 160 je digitálny zvárací invertor novej generácie robený IGBT technológiou. Určený pre zváranie jednosmerným prúdom obalenými elektródami a metódou TIG Lift - Arc. Je veľmi spoľahlivý. Mám malú váhu, malé rozmery, jednoduché ovládanie, jedenoduchú reguláciu a nízku spotrebu elektrickej energie. Pre svoj vysoký zaťažovateľ bezproblémovo...
#6470 CLEVER 200
Available
Zváračky a invertory

Zváračka SOLUTION CLEVER 200

Solution
08081-2
599,00 €
Nový model synergickej pulznej MIG/MAG (CO2) zváračky veľmi vhodnej pre široké spektrum využitia - od profesionálnych zváračov až po začiatočníkov, ktorí chcú postupne objavovať synergické riadenie pri svojom zváraní.